APK

Tijdens de jaarlijkse APK-keuring, voert AutoCrew Autopleizier een grondige controle van de essentiƫle onderdelen van uw auto uit.

Onderhoud

Onderhoud

Remmenservice

AutoCrew Remmen

Bandenservice

Ook voor alles rondom uw banden bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u hier meer over weten klik dan hieronder.

Uitlijnen

Autocrew controleert en corrigeert de uitlijning van uw auto voor een goede wegligging, een laag brandstofverbruik en duurzame banden.

Diagnose

Via de geavanceerde diagnoseapparatuur van Bosch weet de AutoCrewmonteur direct wat er juist mis gaat bij welke waarschuwingen op het dashboard.

Aircoservice

Airconditioning zorgt ervoor dat u comfortabel achter het stuur zit. Autocrew Autopleizier spoort defecten aan de installatie tijdig op.

Schade

Met een klein krasje of een grote deuk weet je AutoCrewgarage wel raad. Onze monteurs zorgen dat je auto er snel weer uitziet zoals hij was.

Caravan en camper

Een grondige controle zorgt ervoor dat u met uw combinatie van auto, aanhanger en camper met een gerust hart op weg kunt.

Ruitreparatie en -vervanging

Ook voor ruitreparatie en -vervanging kunt u rekenen op uw AutoCrew-garage. Wij kijken na of uw ruit gerepareerd kan worden of zorgen voor een nieuwe.

AutoCrew Pechhulp

Met de AutoCrew Pechhulp kan u altijd rekenen op een snellen en adequate hulp, want niets is vervelender dan met uw auto stil komen te staan.

Ruitenwissers van Bosch

Goede ruitenwissers zijn belangrijk voor goed zicht en daarmee voor uw veiligheid. Controleer daarom regelmatig uw ruitenwissers!

Afleveren

Bij het ophalen van uw auto voorzien onze medewerkers u altijd van een uitgebreide uitleg over de uitgevoerde werkzaamheden.