Aircoservice

Steeds meer auto's zijn voorzien van airconditioning. In de zomer houdt de airco uw auto lekker koel en in de winter (boven de 4ºC) voorkomt het beslagen ramen. Geniet het hele jaar door van de aangename verkoeling die uw airconditioning brengt en voorkom onaangename geurtjes en irritaties. Laat daarom één keer per jaar uw airco controleren door ons.

 

Wij adviseren eens in de drie jaar een uitgebreide controle van de airconditioning. Hierbij kijken we of de installatie goed functioneert en word deze leeggehaald om te kijken of er genoeg koudemiddel aanwezig is. Mocht uit de controle blijken dat de airconditioning onvoldoende of geen vulling heeft, dan word het systeem gecontroleerd op lekkage(‘s). Na een eventuele reparatie zal deze opnieuw worden gevuld.

 

Voorkom onprettige geurtjes en laat de airconditioning van uw auto regelmatig reinigen. Bij deze reinigingsbeurt maken we de airco kanalen en airco verdamper grondig schoon. Zo worden alle veroorzakers van nare geurtjes verwijderd. Deze behandeling word automatisch bij de uitgebreide controle uitgevoerd.